Termékeink

Az Ω szabadalom

A KESO Omega kulcs egy kulcsba integrált technikával rendelkezik, amely a zárnyitásakor lép működésbe, amikor a kulcs kapcsolatba lép a zárcilinderbe épített mechanikával. A kulcs mindkét élébe épített mechanikának köszönhetően lényegesen megnövekszik a kulcs másolás-védettsége. Az Omega funkcióval felruházott kulcs nyitja mind az Omega rendszerrel ellátott zárcilindert, mind a hagyományost.

Egy zárrendszeren belül meg lehet határozni, hogy egy vagy két oldalú Omega technika kerüljön beépítésre. Ha egy kulcsból hiányzik az Omega funkció, akkor az Omega technikával ellátott zárcilinderbe épített zármechanika miatt ez a kulcs nem képes a zárat nyitni.

Az Omega funkcióval ellátott kulcsokat helyezze ütközésig a kulcshüvelybe. Az Omega-fej és az Omega-ellenfej a kulcs behelyezése által megemelkedik. A kulcs elforgatásával az Omega-fej a cilindermagba (Rotor) valamint a kulcsba nyomódik. Az Omega-ellenfej a házban marad.

1. A kulcsban lévő mechanizmusnak egyeznie kell a zárcilinderben lévő mechanizmussal.
2. Ha az Omega zárfej a kulcsban lévő mechanizmusba pattan, akkor a cilindermag elfordítása lehetségessé válik.
3. Amikor az Omega zárfej beilleszkedik a cilinderbe, akkor a rugó erővel kifelé nyomja. Csak akkor lehet kihúzni a kulcsot, amikor az eléri az üres helyet az ellenfejben.

 

Ajánlott termékek

Érdeklődjön Érdeklődjön + afa
Érdeklődjön Érdeklődjön + afa

Kapcsolat

  • Autana Systems Kft.
    Iroda: 1077, Budapest, Izabella u. 33.
  • Tel.: +36 30 444 9922

GfS garancia

Az előírásoknak megfelelő beépítés és rendeltetésszerű használat esetén a gyártástól számított 5 év garancia!

KESO garancia

A KESO minden zárbetétre és lakatra élettartam-garanciát biztosít.

Kérjük olvassa el a garanciális feltételeket.