Termékeink

A KESO OMEGA a mechanikus manipuláció és másoláselleni védelem egyik legjobb eszköze. A kulcsban elhelyezkedő rugóscsap megfordítja a zár és a kulcs szerepét, így válik szinte tökéletesen biztonságossá. A KESO OMEGA rendszere szabadalmilag is másolásvédett.

Mi az az Omega csap? 

A KESO Omega csap egy a kulcsba integrált technika, ami a zár nyitásakor lép működésbe, amikor a kulcs kapcsolatba kerül a zárcilinderbe épített szerkezettel. A kulcs mindkét élébe épített mechanikának köszönhetően lényegesen megnövekszik a kulcs másolásvédettsége. Amennyiben a kulcsból hiányzik az Omega-funkció, az Omega-technikával ellátott zár a zárcilinderbe épített mechanika miatt nem nyitható.

 Keso 4000S Omega

Kulcsok:

A KESO zárbetétek kulcsai tükörkulcsok, amelyek nagy biztonságot, komplex zárási lehetőségeket és könnyű kezelhetőséget nyújtanak. A lapos, kézre álló kulcsok olyan kiképzésűek, hogy kényelmesen, bármely oldalukkal beilleszthetők a hengerzárba. A kulcsprofilokat a KESO nem adja el ez által, csak a gyár vagy a gyári képviselet tudja másolni a kulcsokat. Minden kulcs csak a jogosultság ellenőrzése után, a regisztrációs száma alapján rendelhető meg.

A KESO zárrendszerek kulcsai, mint minden KESO kulcs, azonosító számokkal vannak ellátva. A Zárrendszer azonosítószámán kívül mindegyik kulcs rendelkezik egy egyedi azonosítószámmal – kulcsszám –is ami a kulcsok pontos nyomon követését szolgálja.

 

 

Kapcsolat

  • Autana Systems Kft.
    Iroda: 1048 Budapest,
    Székpatak u. 21.
  • Tel.: +36 30 444 9922

KESO garancia

A KESO minden zárbetétre és lakatra élettartam-garanciát biztosít.

Kérjük olvassa el a garanciális feltételeket.