Termékeink

A svájci KESO a kiemelkedő minőségű és megbízhatóságú biztonsági zárak és zárrendszerek   szakértője. Az élettartam garanciával kínált törésbiztos KESO zárak a legmodernebb elvárásoknak  is eleget tesznek. 

KESO: Egyedülálló minőség

Több mint 330 sz abadalom, 25 országban bizonyítja a KESO kompetenciáját. Az 50 éves tapasztalatának és a svájci fejlesztőcsapat hatalmas know-how-jának köszönhetően a KESO ma már egyenlő a svájci minőséggel.

Komplett rendszer amely – az egymással összhangban lévő termékek által – számos lehetőséget és megoldást nyújt a különféle épületek biztonságára.

A KESO az egész gyártási folyamat alatt kiemelt figyelmet szentel a minőség ellenőrzésére. Már a kezdetektől fogva a legszigorúbb minőségbiztosítási rendszereket alkalmazták. A cég természetesen rendelkezik DIN EN ISO 9001: 1994 minőségbiztosítási rendszerrel. A termékek folyamatos fejlesztése is a kimagasló minőséget szolgálja.

A KESO hiszi és vallja, hogy a biztonságtechnika világában a kiemelkedő minőség a vevők biztonságát és védelmét szolgálja.

Székhelyünk a zürichi tónál fekvő Richterswilben található, gyárközpontunkban a fejlesztéstől az alkatrészek gyártásán át, az összeszerelésig minden egy helyen történik.

A KESO zárak a Német Biztosítók Szövetsége VdS (Verband der Sachversicherer) tanúsítványával és MABISZ minősítéssel rendelkeznek.

A csúcstechnológiának köszönhetően a KESO élettartam-garanciát vállal a záraira.

Kapcsolat

  • Autana Systems Kft.
    Iroda: 1048 Budapest,
    Székpatak u. 21.
  • Tel.: +36 30 444 9922

KESO garancia

A KESO minden zárbetétre és lakatra élettartam-garanciát biztosít.

Kérjük olvassa el a garanciális feltételeket.