Termékeink

  KESO - A biztonság mindenek előtt


A svájci KESO a kiemelkedő minőségű és megbízhatóságú biztonsági zárak és zárrendszerek szakértője. Az élettartam garanciával kínált törésbiztos KESO zárak a legmodernebb elvárásoknak is eleget tesznek.

A zárak hihetetlen fejlődésen mentek keresztül első megjelenési formájuk óta, vagyonunk és életünk védelmét szolgálva és nem utolsó sorban kényelmünket."Egy kulcs, ami mindent zár."


Mióta megjelent a magántulajdon, az ember próbálja megvédeni, ami a sajátja. Régen talpra ugrottunk ágyunkból is, ha ugatott a kutya és nem tudtunk utána iramodni a lótolvajoknak sem. De ma már KESO zárbetétek biztosítják zavartalan álmunkat és lovászunknak is KESO rendszerkulcsot adhatunk a kezébe.
Ez azonban csak a jéghegy csúcsa! 

jéghegy

 

 

A KESO technológiájával a legbonyolultabbnak tűnő belépési protokollok is megvalósíthatóak. Legyen szó irodaházakról, gyárakról, hotelekről vagy családi házakról.

 

 

 

 

1963-ban Ernst Keller (1930. március 04 – 2015. június 30.) megalapította a KESO AG-t, ami mára számtalan szabadalom tulajdonosa. Keller 1954-ben kezdett el biztonságtechnikával foglalkozni édesapja vasáru-kereskedésének hátsó udvarában, Svájcban. Az első szabadalmat így már 1958-ban levédte.

keller

A KESO a kezdetektől az innovációra helyezte a hangsúlyt, újításaival tört be a piacra és lett a világ zárgyártóinak éllovasa. Az iparágban ennél fogva számos újítás kötődik a KESO nevéhez. Így például a lépcsős kúpcsapok, a kulcsban lévő mozgó csap és a szabványos, 60 mm-es cilinderbe beépített, elektronikusan vezérelt motoros zárórendszer. A KESO nem csak a klasszikus új megoldások, hanem a folyamatos fejlesztés és az új piacok meghódítására is törekedett. Ők gyártottak először teljesen acélból készülő cilindereket sorozatgyártásban.

A termékek a legmodernebb gépekkel, precíziós (svájci óraipari) technológiával készülnek. A KESO hengerzárbetétek, kulcsok, elektronikus zárak a svájci minőséget képviselik. Termékeink optimálisan ötvözik mindazon tulajdonságokat, amelyek nélkülözhetetlenek a biztonsághoz. A cég egész tevékenységében jelen van az innováció, amit szisztematikus adatgyűjtéssel és innovatív gondolkodással segítenek. A cég büszke a szabadalmaira, fejlesztéseire és folyamatos újításokkal jelentkezik. A biztonságtechnikában a folyamatos fejlesztés talán a többi iparágnál is fontosabb, mert egy új betörési módszerre azonnal kell válaszolni. Mivel egy ilyen fejlesztés időigénye években mérhető, így az a cég lesz a technológiai vezetője az iparágnak, amely képes előre felmérni a várható áthatolási módszereket, valamint termékeinek gyenge pontjait és ez alapján fejleszti azokat. A KESO ezért folyamatosan fejleszti a termékeit, mégpedig szisztematikusan, előre megtervezett innovációs terv alapján, de ügyelve a közben jelentkező kihívásokra is. A termékek fejlesztésekor a KESO a meglévő rendszerekbe való beilleszthetőségre is gondol, így növelve a választási lehetőségek számát. Az innováció hatásaként a cég a kezdetektől napjainkig megőrizte helyét a biztonságtechnikai cégek élén.


A KESO életének legfontosabb eseményei:

1963. A KESO AG alapítása, a zürichi-tó partján lévő Richterswil, Querstrasse 6.
1965-1972 Együttműködési és licensz szerződések különböző külföldi partnerekkel
1978. Új cégközpont átadása (gyártás és adminisztráció) Richterswil, Unteren Schwandenstrasse 22.
1982. A KESO Deutschland GmbH alapítása Buchholz-ban (Németország)
1987. A JKF (JPM KESO France) alapítása St. Barthélémy d'Anjou-ban (Franciaország)
1995. Az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer bevezetése
1996. A KESO Austria GmbH alapítása Salzburg-ban
2001. A KESO AG integrálódása az ASSA ABLOY csoportba
2002. Sicherheitsprodukte UK (UNION) együttműködési szerződést ír alá
2003. A cégközpont kibővítése Ricterswilben

 

 

                                                  

 

                                            

 

 

 

Kapcsolat

  • Autana Systems Kft.
    Iroda: 1048 Budapest,
    Székpatak u. 21.
  • Tel.: +36 30 444 9922

KESO garancia

A KESO minden zárbetétre és lakatra élettartam-garanciát biztosít.

Kérjük olvassa el a garanciális feltételeket.