Termékeink

  KESO - A biztonság mindenek előtt


A svájci KESO a kiemelkedő minőségű és megbízhatóságú biztonsági zárak és zárrendszerek   szakértője. Az élettartam garanciával kínált törésbiztos KESO zárak a legmodernebb elvárásoknak  is eleget tesznek. 

Az 1963-ban alapított svájci KESO AG mára több mint 330 szabadalom tulajdonosa, amelyek által mára a biztonságtechnika, a betörésvédelem egyik piacvezető cégévé vált. A KESO már a kezdetektől a zárak újításán, azaz a folyamatos innováción dolgozik. Több korszakalkotó szabadalmat is bejelentett, többek között az Omega rendszert. A KESO az egész világon, de különösen Európában kiterjedt leányvállalatokkal, illetve partnerekkel áll a vevők szolgálatában.

                                                   

A KESO 2001-ben stratégiai partnerségbe lépett a világvezető zárgyártójával, az ASSA-ABLOY Co.-val. Az együttműködésnek köszönhetően a biztonsági termékek teljes tárháza áll a vevőink rendelkezésére.

 

                                            

Székhelye a Zürich közelében található, ahol a legmodernebb gépekkel, precíziós (svájci óraipari) technológiával készülnek a termékek. A KESO hengerzárbetétek, kulcsok, elektronikus zárak a svájci minőséget képviselik. Termékeink optimálisan ötvözik mindazon tulajdonságokat, amelyek nélkülözhetetlenek a biztonsághoz.


Bővebb információkért klikkeljen!

 

Ajánlott termékek

139 700,00 Ft 110 000,00 Ft + afa
Érdeklődjön Érdeklődjön + afa

Kapcsolat

  • Autana Systems Kft.
    Iroda: 1077, Budapest, Izabella u. 33.
  • Tel.: +36 30 444 9922

GfS garancia

Az előírásoknak megfelelő beépítés és rendeltetésszerű használat esetén a gyártástól számított 5 év garancia!

KESO garancia

A KESO minden zárbetétre és lakatra élettartam-garanciát biztosít.

Kérjük olvassa el a garanciális feltételeket.