Termékeink

KEMAS


A KEMAS piacvezető kulcs és vagyonvédelem területén. A KEMAS (Key Management Systems) története 1991-ben kezdődött kulcsmenedzsment megoldásokkal.

 A folyamatosan növekvő vevői és piaci elvárásoknak, illetve a saját innovációs törekvéseinknek köszönhetően a forrás- és kockázatmenedzsment számára megoldást kínáló keresztfolyamat-orientált rendszerek szolgáltatói lettünk.

 

A világszerte több mint 800 ügyfél számára telepített több mint 2000 KEMAS megoldás gondoskodik nagyobb biztonságról, rendről, átláthatóságról és hatékonyságról.

 

A legkülönbözőbb szektorokból érkezett ügyfeleink egyaránt megbíznak a KEMAS termékeiben és szolgáltatásaiban: a rendőrség, a börtönök és a fegyveres erők, a banki és biztosítási szektor, az energiaipar, az egészségügyi szektor, a kereskedelmi szektor éppúgy, mint a nagyipar.

 

A KEMAS az ügyfélkiszolgálás minden területét lefedi. A kezdetektől fogva támogatást nyújtunk, az Önök követelményeiknek és igényeiknek megfelelő egyéni megoldásokat fejlesztünk ki, és a rendszerünk telepítését követően is kapcsolatban maradunk Önökkel.

 

A KEMAS minden folyamatot házon belül végez el, kezdve az elektronika, mechanika és szoftverek fejlesztésétől, a saját gyártáson és összeszerelésen keresztül az értékesítési részlegig és a széleskörű szolgáltatásokig. Sok tanúsítvány kezeskedik az ügyfélközpontúságunkról és termékeink kiváló minőségéről, mint például az ISO 9001.

 

 



A biztonság az Önök ügye is – Mi segítünk!

Kapcsolat

  • Autana Systems Kft.
    Iroda: 1048 Budapest,
    Székpatak u. 21.
  • Tel.: +36 30 444 9922

KESO garancia

A KESO minden zárbetétre és lakatra élettartam-garanciát biztosít.

Kérjük olvassa el a garanciális feltételeket.