Termékeink

Interschutz 2015 

 

2015. június 8. és 13-a között került megrendezésre Németországban az  INTERSCHUTZ nevű világkiállitás, mely a legkiemelkedőbb a tűzvédelem, mentés, katasztrófa-elhárítás, biztonság és védelem területén. A kiállításra cégünk is ellátogatott, mint a GfS magyarországi forgalmazója. 

 

Az INTERSCHUTZ a mentés, tűz– és katasztrófavédelem, illetve a biztonságtechnika legnagyobb, nemzetközi szakvására. A kiállításon mintegy 1400 cég vett részt 49 országból. A kiállítók között éppúgy jelen voltak a világszerte ismert nagyvállalatok, mint a kisebb cégek is. Az öt évente megrendezett kiállításon folyamatosan növekszik a kiállítók és a látogatók száma is.

Cégünk az AUTANA SYSTEMS Kft. a GfS magyarországi képviseleteként részt vett a kiállításon. A GfS a biztonságtechnika szakértője az 1977-es alapítása óta menekülő-útvonalak és vészkijáratok biztosításával, zárástechnikai megoldások fejlesztésével, gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. Termékeink, szolgáltatásaink egymásra épülő megoldások, melyek a már beépített, használatban lévő ajtókon is használhatók. Így a védelmi eszközök kombinálásával és egy minimális átalakítással minden egyes megrendelőnknek a személyes igényeire tudjuk alakítani a rendszereket, mellyel a kívánt védelem tökéletesen elérhető.

Akiállításon jelen volt a KEMAS Gmbh is, mely piacvezető kulcs és vagyonvédelem területén, az intelligens depo és menedzsment rendszerek képezik a megoldásaik alapját. A folyamatosan növekvő vevői és piaci elvárásoknak, illetve a saját innovációs törekvéseiknek köszönhetően a forrás- és kockázatmenedzsment számára megoldást kínáló keresztfolyamat-orientált rendszerek szolgáltatói lettek. Jelenleg világszerte több mint 800 ügyfél számára telepített több mint 2000 KEMAS megoldás gondoskodik nagyobb biztonságról, rendről, átláthatóságról és hatékonyságról.

A kiállítás remek lehetőséget kínál a legújabb termékek megismerésére és új kapcsolatok kiépítésére. Cégünk több céget is felkeresett újabb partnerkapcsolatok létesítése reményében, illetve részt vettünk több előadáson is.

 

A legközelebbi INTERSCHUTZ várhatóan 2020. júniusában kerül megrendezésre.

 

A képek forrás a www.interschutz.de weboldal.

Kapcsolat

  • Autana Systems Kft.
    Iroda: 1048 Budapest,
    Székpatak u. 21.
  • Tel.: +36 30 444 9922

KESO garancia

A KESO minden zárbetétre és lakatra élettartam-garanciát biztosít.

Kérjük olvassa el a garanciális feltételeket.