Termékeink

A GfS szakértelme nem vitatható. Kollégáink minden nap a teljes biztonsági szint kielégítéséért dolgoznak. Hogy mit nyújtunk még Önnek?

 • Személyre szabott kialakítás
  Mint ahogy nincs két egyforma épület sem, a menekülő útvonalak és a menekülőajtók is mindenhol eltérőek. Megtervezésük, kialakításuk különböző szempontrendszerek figyelembevételével jöhet csak létre. Ezen összetett feladat megvalósításához a tökéletes választás a GfS, hiszen egyedi, testreszabott megoldást nyújt minden területen!
 • Rugalmasság
  Tudjuk, hogy az effajta, odafigyelést igénylő projektekhez elengedhetetlen szakember segítsége. Tervezési eszközeinkkel, ötleteinkkel és innovatív termékeinkkel már 35 éve állunk partnereink rendelkezésére!
 • Gyorsaság
  A gyorsaság nem varázslat. Termékeink 80%-a azonnal rendelkezésre áll.
  A minimális rendelési érték pedig 20 Euró.
 • Kényelem
  Minden termékünk megtalálható weboldalunkon.  Ha kérdése van, keresse fel kollégáinkat és bízza magát szakértelmükre!
 • Egyszerűség
  Ügyfeleink egyszerűen és gyorsan megrendelhetik termékeinket, szolgáltatásainkat.

Keresse fel kollégáinkat faxon, e-mailben vagy telefonon. Örömmel segítenek majd Önnek!

 

Személyre szabott megoldások:

Szolgáltatás

1977 óta foglalkozunk menekülőút rendszerek és ajtótechnika fejlesztésével, gyártásával. A sokéves tapasztalat és a gyártó cég technikai kompetenciája együtt biztosítja szolgáltatásunk minőségét. A megbízhatóság, gyorsaság és rugalmasság nem idegen szavak a számunkra. Tekintse meg, hogy milyen szolgáltatásokkal állunk bármikor megrendelőink rendelkezésére:

Tervezés

A tervezők és építészek újabb és újabb kihívásokkal találják magukat szembe minden nap. A menekülőajtó technológiát egyre bonyolultabb törvények szabályozzák, így megtalálni a megfelelő terméket nagy kihívás. Tapasztalt bel- és külszolgálatos tanácsadóink segítségével azonban nem kell órákig vesződni a törvényekkel és szabályozásokkal valamint a műszaki kérdésekkel. Mi örömmel nyújtunk segítséget, minden technikai lehetőségünk az Ön rendelkezésére áll! Keressen bennünket bizalommal! 

Beszerelés

Bízza ránk a feladatot! A tervezéstől a beszerelésig szakembereink, szerviz technikusaink mindenben az Ön segítségére lesznek, mindezt annak érdekében, hogy a tervezés során kialakított rendszer a gyakorlatban is tökéletesen működjön. Sok éves tapasztalatunk és magasan képzett, megbízható csapatunk jelentik a garanciát a kiváló minőségű kivitelezésre. Ezzel biztosítjuk a  hibák elkerülését, ez a kulcsa a bizalomnak és a biztonságnak is!

Karbantartás

A biztonsági követelményeknek megfelelően a vészkijáratokat, biztonsági távműködtetésű ablakokat, ajtókat és kapukat legalább évente egyszer ellenőrizni kell.  Mi gondoskodunk arról, hogy az Ön automatikus ajtói mindig megbízhatóan működjenek, és annak minden alkatrésze megfeleljen a mindenkori biztonsági előírásoknak. Az automatikus ajtórendszereknek jól ellenőrzöttnek kell legyenek, melyet itthoni csapatunk teljes körűen  biztosít Önnek! Előzze meg a meghibásodásokat és a magas javítási költségeket, hívja kollégáinkat!

Felügyelet

A vészkijáratok funkcionális működéséhez az ajtókat, a csapágyakat, ajtószárnyakat, síneket, ütközőket, érzékelőket vizsgálni kell, valamint a roncsolás-, vágás- és behúzás veszélyes területeinek teljes körű felügyeletére is szükség van. Magyarországi képviseletként cégünk teljes körű kontrollingot vállal a rendszer zavartalan működése érdekében. Az ellenőrzés eredményeit vizsgálati naplóban rögzítjük és a kifogástalan működést a vizsgált nyílászáróra ellenőrzési matrica felragasztásával igazoljuk.

Kapcsolat

 • Autana Systems Kft.
  Iroda: 1048 Budapest,
  Székpatak u. 21.
 • Tel.: +36 30 444 9922

KESO garancia

A KESO minden zárbetétre és lakatra élettartam-garanciát biztosít.

Kérjük olvassa el a garanciális feltételeket.