Termékeink

GfS DEXCON

Új fejlesztésű vészkijárat-biztosító eszköz a német GfS cégtől.

Négy különböző megoldás a vészkijáratok egyszerű biztosítására

Az idei nürnbergi Fensterbau-Frontale kiállításon mutatta be újdonságát a GfS DEXCON-t (DoorEXitCONtroller) a hamburgi vállalat.

Az Európai normák (EN 1125 és EN 179) és nemzeti szabályozások szerint a vészkijáratok soha sem lehetnek bezárva. Veszély esetén a lehető leggyorsabban a vészkijáratokon keresztül mindenkinek el kell tudnia hagyni az épületet. Az épületek-üzemeltetők számára biztonsági kockázatot jelent a vészkijáratok illetéktelen használata, de ezek a GfS riasztók alkalmazásával jelentősen csökkenthetők. Termékeink lehetővé teszik a vészkijáratok használatát, az épület elhagyását miközben hatékony védelmet biztosítanak az illetéktelen használat ellen.

A leggazdaságosabb és legegyszerűbb módja a vészkijáratok biztosításának a GfS DEXCON. A kerek vörös ház a fluoreszkáló „STOP” felirattal hatásos üzenetet küld azoknak, akik illetéktelenül akarják használni a vészkijáratot. Hatásos vizuális elrettentés, mely egy 95 dB-es akusztikus riasztóval van kiegészítve.

Az intelligens termékkialakításnak köszönhetően a GfS DEXCON képes biztosítani a vészkijáratokat mindenféle további tartozék nélkül. Egyszerűen és könnyen telepíthető, felszerelhető.

A többféle kialakítás lehetővé teszi az ajtó környezetéhez való igazítását. Beállítható, hogy az automatikus riasztás 30 vagy 180 másodperc után kikapcsoljon, illetve az akusztikus riasztás lecsökkenthető 75 dB-re is a kisebb helyiségekhez.

Természetesen a GfS DEXCON csatlakoztatható meglévő hálózatokhoz illetve beléptető rendszerekhez is, azért hogy az ellenkező irányból bármikor használható legyen az ajtó.

Az illetéktelen használatot csökkenti a látható kapcsolat a pánik vagy nyitóruddal. Erre is ad megoldást a GfS, mely további két különböző verziót hozott létre a GfS DEXCON-ból:

Kapcsolat

  • Autana Systems Kft.
    Iroda: 1048 Budapest,
    Székpatak u. 21.
  • Tel.: +36 30 444 9922

KESO garancia

A KESO minden zárbetétre és lakatra élettartam-garanciát biztosít.

Kérjük olvassa el a garanciális feltételeket.