Termékeink

GfS: A biztonságtechnika szakértője


A GfS, mint a biztonságtechnika szakértője az 1977-es alapítása óta menekülő-útvonalak és vészkijáratok biztosításával, zárástechnikai megoldások fejlesztésével, gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. Termékeink, szolgáltatásaink egymásra épülő megoldások, melyek a már beépített, használatban lévő ajtókon is használhatók. Így a védelmi eszközök kombinálásával és egy minimális átalakítással minden egyes megrendelőnknek a személyes igényeire tudjuk alakítani a rendszereket, mellyel a kívánt védelem tökéletesen elérhető.

 

A vészkijáratoknak és menekülőajtóknak a jogszabályok értelmében minden esetben nyithatónak kell lenniük a menekülés irányában. A jogszabályok nemcsak az átjárhatóságot, hanem a nyitás erejét is és a befolyásolást is meghatározzák. Ezek a jogszabályban is lefektetett követelmények az adott helyiségben vagy az épületben tartózkodó személyek biztonságát szolgálják, de sok esetben ellentétesek az üzemeltetés és a vagyonvédelem szempontjaival.

 

Erre az ellentmondásra jelentenek megoldást a német GfS cég off-line és on-line menekülőajtó ellenőrzési termékei, melyek teljes mértékben megfelelnek a magyar jogszabályoknak és szabványoknak. Termékeink minden ajtóra felszerelhetőek, és akár rendszerbe is szervezhetőek.


        

 

Ne kockáztasson egy ellenőrzést és bírságot, bízza ránk a megoldást!

Kapcsolat

  • Autana Systems Kft.
    Iroda: 1048 Budapest,
    Székpatak u. 21.
  • Tel.: +36 30 444 9922

KESO garancia

A KESO minden zárbetétre és lakatra élettartam-garanciát biztosít.

Kérjük olvassa el a garanciális feltételeket.