Termékeink

FENSTERBAU FRONTALE 2016


Cégünk az Autana Systems Kft. ellátogatott a 2016-os nürnbergi FENSTERBAU FROBTALE kiállításra, mely március 16 és 19-e között került megrendezésre. A kiállítást kétévente szervezik meg, melyen építészek, faipari, ablak-, ajtó- és homlokzatgyártó cégek vesznek rész, valamint zárbetét,- zárszerkezet gyártók és szakkereskedők látogatják. A kiállítók és a látogatók is a világ minden tájáról érkeztek különböző szakterületekről.

Az idei kiállítók között két általunk is képviselt cég mutatta be termékeit a nagyközönségnek. Az egyik a német GfS, mely vészkijárat biztosító eszközökkel foglalkozik, a másik a német-és svájci IDENCOM, amely biometrikus beléptető rendszereket fejleszt.

A GfS meglévő termékei mellett az idei évben egy újítását is bemutatta az expón: a GfS DEXCON-t (az elnevezés a : DoorExitCONtroller szóból ered). Ez a vészkijáratok biztosítására szolgáló, bővíthető ajtófigyelő eszköz, mely költséghatékony és eredményes megoldást kínál a felhasználóknak.  Az eszköz további előnye, hogy ablakok és ajtók egyaránt biztosíthatóak vele.

Ez évben az IDENCOM is részt vett a kiállításon, ahol a biometrikus beléptető rendszereit mutatta be az érdeklődök számára. Standjánál voltak egyszerű bemutató darabok: elegáns plexi lemezre szerelt süllyesztett készülékek, melyeknél a résztvevők az egész eszközt szemügyre tudták venni. A másik megoldásnál már a kész „termékkel” találkozhattunk, ahol az ajtóba szerelt süllyesztett és felületre szerelhető variációkat mutatták be. A meglévő termékek mellett két újítást is bemutattak a cégnél: az egyik az RFID azonosítóval működő beléptető, a másik meg a Bluetooth- os érintőképernyős beléptető.

                                              

Ha szeretne a termékekről bővebb információt, kérem, keresse kollégáinkat!

Kapcsolat

  • Autana Systems Kft.
    Iroda: 1048 Budapest,
    Székpatak u. 21.
  • Tel.: +36 30 444 9922

KESO garancia

A KESO minden zárbetétre és lakatra élettartam-garanciát biztosít.

Kérjük olvassa el a garanciális feltételeket.