Termékeink

A KEKgenie BS egy olyan elektro-mechanikus zár, amely minden személy és minden ajtó tekintetében szabályozza a belépést. Valóban van benne valami zseniális, ha szemügyre vesszük a jellemzőit és előnyeit ennek a rendszernek. A KEKgenie kulcs idő és hierarchia szerint is programozható miközben a gyorsan lejátszódó változások is egyszerűen kezelhetők. Az egyedi tápellátásnak köszönhetően minden ajtó önállóan is működőképes. Végül, de nem utolsó sorban a KEKgenie BS minden meglévő KESO zárrendszerrel mechanikailag kompatibilis.

Ez a zár lényegében egy hagyományos kinézetű, és felépítésű zárbetét, amiben a mechanikus reteszrendszer mellett, egy kódleolvasó elektronika is helyet kapott.

A KEKgenie kulcsainak fejében egy elektronikus azonosító kódot tartalmazó chip van elrejtve.

Nyitáskor a zárbetétben a mechanikus reteszrendszer működésén kívül, még egy elektronikus kulcsazonosítás is történik, amikor az aktuális programozásnak megfelelően, az elektronikus zárbetét nyitást engedélyez, vagy tilt. A rendszer memóriája minden nyitást, illetve nyitási kísérletet regisztrál, amely információk a megfelelő eszközzel bármikor hozzáférhetők. (Bizonyos funkciók a különböző tipusoknál korlátozva lehetnek.)

 

A KEK GENIE a 2002-es Construma építőipari szakkiállításon nagydíjat nyert.

Kapcsolat

  • Autana Systems Kft.
    Iroda: 1048 Budapest,
    Székpatak u. 21.
  • Tel.: +36 30 444 9922

KESO garancia

A KESO minden zárbetétre és lakatra élettartam-garanciát biztosít.

Kérjük olvassa el a garanciális feltételeket.