Termékeink

Munkaeszközök és szerszámok kezelése

A szó legtágabban vett értelmében az eszközök is a munka erőforrásai közé tartoznak, melyek a feladatok végrehajtásához szükségesek. Ezek természetesen változhatnak az ipar vagy az aktivitás típusától függően. A termelési részlegen például mérő eszközök, szerszámos ládák, illetve olyan nagyobb tárgyak is szükségesek lehetnek a folyamatos munkához, mint a felügyelő kocsik és a létrák többek között. Ezzel szemben az egyetemeken a tantermekben az oktatáshoz szükséges forrás például a laptop, a projektor és egyéb berendezések.

A munkaeszközöket, melyeket nem vittek vissza a hozzájuk rendelt helyre vagy hibásak, jelentős akadályokat okozhatnak a munkafolyamatokban. Ezen felül gyakran előfordul, hogy egy alkalmazott nem jelentkezik saját munkaeszközzel. Ennek több oka is lehet: túl magas beruházási költségek, nem megfelelő tárolási kapacitás vagy használat. Az Ön számára ez azt jelenti, hogy a munkaeszközöket elérhetővé kell tenni az alkalmazottak számára bizonyos időszakokban a feladatoknak megfelelően.  A tervezés ezen típusa természetesen további erőfeszítéseket igényel. Nem is beszélve a karbantartási igényekről, melyek esetlegesen fordulhatnak elő, de meg is kell tervezni őket.

Ha a véleménye szerint a feladatok túl időigényessé váltak és jól jönne némi támogatás az adminisztrációban és a szervezésben, keressen fel minket!

 

A következő előnyökre tehet szert a KEMAS-szal:

 • Optimálisan rendelkezésre álló erőforrások és használati áttekintésük éjjel-nappal
 • A használatban lévő darabszámok csökkentése a megosztással és a használati elemzésekkel
 • A munkaeszközök lefoglalásával megelőzhetők a munkafolyamatokban felmerülő akadályok
 • A veszteség minimalizálása az átlátható átadási folyamatokkal
 • Rövid reakcióidő a közvetlen hibaészleléssel kivételnél és visszatételnél
 • Az eszközök biztonságos tárolása

 

Javasolt alkalmazási területek:

Kapcsolat

 • Autana Systems Kft.
  Iroda: 1048 Budapest,
  Székpatak u. 21.
 • Tel.: +36 30 444 9922

KESO garancia

A KESO minden zárbetétre és lakatra élettartam-garanciát biztosít.

Kérjük olvassa el a garanciális feltételeket.