Termékeink

GfS e-Bar® - az innovatív nyomórúd integrált riasztási- és felügyeleti funkcióval

Az időtlenül elegáns GfS e-Bar® egy nemes acélból készült pánikvasalat. Mindenfajta ajtóhoz optimális, hiszen a három különböző hosszúságú rudat az ajtó kialakításának megfelelően a helyszínen szabjuk méretre. A nyomórudat az ajtó teljes szélességében keresztben rögzítjük, ezzel eleget téve a törvényi előírásnak, mely szerint a rúd az ajtó szélességének legalább 60 százalékában kell, hogy felszerelve legyen.

A GfS e-Bar® innovációja a kettős funkcióban rejlik. Használatával minden további vészkijárat biztosítási rendszer messzemenően feleslegessé válik, hiszen a nyomórúdba a vészkijárat ellenőrző- és a riasztási funkció is benne van. A GfS e-Bar®-ban kétlépcsős riasztórendszert alakítottunk ki (elő- és főriasztás), a pánikajtó jogosulatlan használatának meggátolása érdekében.

GfS e-Bar rádiós jeltovábbítás

Előriasztás

Az GfS e-Bar® enyhe megnyomásával optikai- (a display pirosan villog) és akusztikus (95 dB/1m) előriasztás indul, ami megszűnik, amint elengedik a rudat. Az ajtó zárva marad.

Főriasztás

A GfS e-Bar® lenyomásakor lehetővé válik a vészkijárat kinyitása. Ekkor elindul az optikai- (a display zölden villog) és az akusztikus (95 dB/1m) riasztás is, amit csak egy arra jogosult személy nyugtázhat az integrált kulcsos kapcsoló segítségével. 
A rendszerben beállítható a riasztás automatikus lekapacsolása - 3 perc eltelte után.

Zárt állapot

A pánikajtó biztosított állapotban van, melyet a fehéren világító „Vészkijárat – riasztóval biztosított” feliratú display (elemes üzem) jelez. Amint az elemes üzemmódból a rendszer átkapcsol hálózatira, a display folyamatosan zölden világít.

Eseti átjárhatóság

Az ajtót - az arra jogosult személyek – a riasztás indítása nélkül használhatják a GfS e-Bar®-ba beépített kulcsos kapcsoló érintkezőjének impulzusával, ill. külső jeladó segítségével. Amennyiben az ajtó az áthaladást követően nyitva marad, akkor 10 másodperc múlva felhangzik az „ajtó túl sokáig nyitva” riasztás (opcionális Reed relé).

Folyamatos átjárhatóság

beépített kulcsos kapcsolóval, ill. a jelbemeneten keresztül a GfS e-Bar®-t folyamatos riasztás mentes állapotba lehet kapcsolni. Hálózati üzemmódban a display zölden villog. Elemes üzemmódban pedig a ledek 15 másodpercenként villannak fel röviden.

Kapcsolat

  • Autana Systems Kft.
    Iroda: 1048 Budapest,
    Székpatak u. 21.
  • Tel.: +36 30 444 9922

KESO garancia

A KESO minden zárbetétre és lakatra élettartam-garanciát biztosít.

Kérjük olvassa el a garanciális feltételeket.